Hverdag Mand- Tors 8,00 - 16-00

Fredag 8,00 - 13,00

GLARMESTER MED DØGNVAGT:

28 88 54 96 / 70 100 100

Vi har 50 års erfaring​ i faget og tilbyder garantiordning

Energiruder og termoruder i unikke løsninger

​Udviklingen inden for energivenlige glas og ruder har gjort, at vi hos Glarmester Svensson i Hvidovre kan tilbyde unikke løsninger. Der er mange fordele at hente ved at udskifte dine termoruder til energiruder, blandt andet at glasset både henter gratis varme ind fra sollyset og holder på varmen i huset.

Minimer dit energiforbrug med energiruder

I mange huse og bygninger sidder der i dag almindelige 2-lags termoruder, men der er mange varmeudgifter at spare med en 2-lags energiruder fra Scanglas. 

Med Scanglas Lav-energiruder kan du få ruder, som vil gøre det meget sjovere at modtage varmeregningen, du kan opleve helt op til en halvering af energiforbruget. Prisen på energiruder er ikke meget dyrere end termoruder, derfor er der mange argumenter, der taler for at udskifte dine vinduer til energiruder.

Udover at du sparer penge, så nedsætter du også dit energiforbrug. Du er dermed også med til at skåne miljøet for store mængder forurening og C02-udslip.

Indeklimaet og komforten ved energiruder mærkes tydeligt i hverdagen, f.eks. når børnene leger på gulvet eller man sidder tæt ved vinduerne. Det er slut med de kuldenedfald, der ofte kan opleves fra termoruder.

Ring til os for at høre mere om vores termoruder

​Har du spørgsmål til vores firma nær København angående energivenlige vinduer eller termoruder, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon ​36 77 09 96 eller du kan sende en e-mail til mail@glarmester-svensson.dk. Vi kan eventuelt drøfte dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et tilbud.

​INDHENT ET GRATIS TILBUD

Udfyld formularen, så ringer vi dig ophurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støtter knæk Cancer 2018

Med Kr 10,000​

​Firmainformation

Glarmester Svensson 

CVR: 26669669

adresseinformation

Butik, Værksted og Lager: 

Arnold Nielsens Blv. 81-83

2650 Hvidovre

kontaktinformation

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Google.