Hverdag Mand- Tors 8,00 - 16-00

Fredag 8,00 - 13,00

GLARMESTER MED DØGNVAGT:

28 88 54 96 / 70 100 100

Vi har 50 års erfaring​ i faget og tilbyder garantiordning

Indramning af billeder og meget andet

​Har du brug for hjælp til at indramme dine billeder, så står Glarmester Svensson i Hvidovre klar til at udføre opgaven for dig. 

Vi stiller vores erfaring til rådighed for dig, så du får den helt rigtige indramning af billeder. Vi kan udføre alt i indramning, derfor kan vi tilbyde løsninger til blandt andet:

  • Billeder
  • Malerier
  • Litografier
  • Aquareller
  • Plakater
  • Fotos
  • Og meget mere

Professionel hjælp til indramning af billeder

Det er meget vigtigt at vælge de rigtige materialer til billedindramning, da det ellers kan få kedelige konsekvenser for enten plakaten, litografiet eller maleriet. 

Derfor benytter vi udelukkende de bedste materialer fra førende fabrikanter inden for branchen, samt udfører vi så vidt muligt altid arbejdet med syrefri kartoner. ​

Der er mange muligheder inden for indramning af billeder, plakater eller andet, derfor er det vigtigt at tage en snak med din glarmester, inden du får udført opgaven. 

Vi har blandt andet mulighed for at tilbyde løsninger med diverse passepartout i forskellige farver, der kan give ekstra udstråling til dit billede i sin nye indramning.

Ring til os for at høre mere om vores service

​Har du spørgsmål til vores glarmesterfirma beliggende nær København angående indramning af billeder, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon​ 36 77 09 96 eller du kan sende en e-mail til​ mail@glarmester-svensson.dk. Vi kan eventuelt drøfte dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et tilbud.

​INDHENT ET GRATIS TILBUD

Udfyld formularen, så ringer vi dig ophurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støtter knæk Cancer 2018

Med Kr 10,000​

​Firmainformation

Glarmester Svensson 

CVR: 26669669

adresseinformation

Butik, Værksted og Lager: 

Arnold Nielsens Blv. 81-83

2650 Hvidovre

kontaktinformation

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Google.