Hverdag Mand- Tors 8,00 - 16-00

Fredag 8,00 - 13,00

GLARMESTER MED DØGNVAGT:

28 88 54 96 / 70 100 100

Vi har 50 års erfaring​ i faget og tilbyder garantiordning

Lydruder

"NÅR LYD BLIVER TIL STØJ"

Blot et enkelt lag glas dæmper gadelarmen tilstrækkeligt til, at man igen kan snakke sammen. Men måske ikke nok til, at man kan får arbejds- eller nattero, eller bare lidt fred og ro!

Det er oftest bilerne, der får skylden for at støje, men også en fabrik eller en lufthavn kan være en belastning for sine omgivelser. Støjs fysiske egenskaber er som al anden lyd. Den eneste forskel er, at støjen er meget uønsket.

OM LYD - I GANSKE FÅ ORD

Lyd kan bevæge sig gennem luft og vand, og gennem alle andre materialer, men ikke lige godt. Gennem luft bevæger lyden sig med 340 m/sek. Gennem beton er farten 3500 m/sek. Lyd er altså meget afhængig af, hvilket materiale den passerer.

Lydens styrke måles i decibel (dB), hvor 0 dB er det laveste, et menneske kan opfatte, og 130 dB er smertegrænsen. 1 dB er den mindste forandring, øret kan registrere. Hvis man sænker lyden med 6-10 dB, opfattes det som en halvering af lyden.

TERMORUDER OG LYDRUDER

En alm. termorude er ikke altid nok. Et ganske almindeligt vindue med kun et lag glas er uegnet til bygninger i støjbelastede områder. Selv almindelige termoruder kommer her ofte til kort. Med Climafon kan der gøres noget ved støjen

Climafon og Climafon-Plus er termoruder, der er specielt udviklet til at dæmpe støj – såkaldte lydruder. Grundidéen i disse ruder er asymmetri, dvs. at man opbygger termoruden så varieret som muligt. Der er forskellig glastykkelse i de støjdæmpende termoruder, hvor Climafon har 2 lag glas, og Climafon-Plus har 3 lag glas. Der er forskellig luftafstand mellem de 3 lag glas i Climafon-Plus.

Termoruderne er gjort ekstra støjdæmpende ved at benytte en speciel luftart mellem glassene. I Climafon- Plus termoruderne er det mindste mellemrum fyldt med almindelig luft, og det største er fyldt med en speciel, inaktiv luftart.

HVOR EFFEKTIVE ER LYDRUDERNE?

Denne specielle opbygning bevirker, at Climafon termoruderne sænker støjen med 36 dB, og Climafon-Plus sænker støjen med 39 dB. Det betyder, at hvis du har almindelige termoruder, og er plaget af støj, har du mulighed for at halvere støjen udefra ved at skifte til Climafon.

Men for at disse værdier skal holde, kræves det naturligvis, at de øvrige bygningsdele kan stå sig med glasset rent Iydmæssigt. Det gælder i øvrigt for både Climafon og Climafon-Plus, at de kan få endnu bedre varmeisolerende egenskaber ved at anvende EKO som det inderste glaslag.

Hos Glarmester Svensson i Hvidovre ved København anbefaler vi Climafon eller Climafon Plus, hvis du tæller døgnets rytme i decibel i stedet for i timer, minutter og sekunder i støjplagede boliger, eventuelt bare ud mod gaden, ved udskiftning af "trætte" termoruder, på kontorer og andre arbejdspladser samt i offentlige bygninger.​

​INDHENT ET GRATIS TILBUD

Udfyld formularen, så ringer vi dig ophurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støtter knæk Cancer 2018

Med Kr 10,000​

​Firmainformation

Glarmester Svensson 

CVR: 26669669

adresseinformation

Butik, Værksted og Lager: 

Arnold Nielsens Blv. 81-83

2650 Hvidovre

kontaktinformation

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Google.