Hverdag Mand- Tors 8,00 - 16-00

Fredag 8,00 - 13,00

GLARMESTER MED DØGNVAGT:

28 88 54 96 / 70 100 100

Vi har 50 års erfaring​ i faget og tilbyder garantiordning

Brusedøre og spejle efter mål udføres efter dine ønsker

Vil du have en unik løsning med spejle efter mål og/eller brusedøre på mål i dit hjem, så kan Glarmester Svensson i Hvidovre hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med diverse specialløsninger inden for glarmesterbranchen til alle rum i hjemmet.

Vi fremstiller flotte spejle efter mål

Alle vores spejle har et stilfuldt look, og uanset hvilken stil du har, vil du sikkert finde det rette spejl i vores sortiment. Har du et særligt ønske kan vi fremstille spejle efter mål, hvor mulighederne er enorme. 

Vi kan tilbyde spejle til både entréen, stuen og badeværelset – herunder indmurede løsninger eller uden ramme. Derudover kan vi også fremstille spejle til kontorer, fitnesscentre eller andre typer erhverv. ​

Fuldend dit badeværelse med en brusedør på mål

Badeværelset er et af de rum, som mange mennesker lægger mange kræfter i at gøre flot, så hvorfor ikke også få en flot brusedør på mål i glas?

Brusedøre er den eksklusive og æstetiske detalje, der fuldender badeværelset.

Ud over det flotte look, begrænser de også vandstænk og letter dermed rengøringen. Vi hjælper dig med specialløsninger, der passer til din stil og behov.

​Vil du høre mere om vores tilbud?

Hos Glarmester Svensson har vi stor erfaring med at fremstille spejle efter mål og brusedøre på mål i alle afskygninger til badeværelser i København og omegn. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål med hensyn til brusedøre eller spejle efter mål. Du kan skrive til vores e-mail mail@glarmester-svensson.dk eller ring til os på telefon ​36 77 09 96.

​INDHENT ET GRATIS TILBUD

Udfyld formularen, så ringer vi dig ophurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi støtter knæk Cancer 2018

Med Kr 10,000​

​Firmainformation

Glarmester Svensson 

CVR: 26669669

adresseinformation

Butik, Værksted og Lager: 

Arnold Nielsens Blv. 81-83

2650 Hvidovre

kontaktinformation

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.1 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Google.